Septembra beigas ir ideā ls laiks, lai iepazī tu Odesu. Mī kstā saule ļ auj uzturē ties ne tikai pie jū ras, bet arī ar prieku klī st pa pilsē tu. Viesnī cas Frederic Coquelin atraš anā s vieta ir lieliska! Pastaigas attā lumā no vē sturiskā centra un galvenajiem pilsē ... →tas apskates objektiem. Atpū ta viesnī cā ir ē rta un attaisno cerī bas. Gardas un sā tī gas brokastis sniedz dzī vesprieku un labu garastā vokli visai dienai.
sabrukt
Patika
1) Lielisks klasisks interjers angļ u stilā
2) Patī kama un pieklā jī ga administratore
3) Labi apmā cī ts personā ls, skaidrs, ka pastā vī gi pieņ em ā rzemniekus, kamī na lietoš anas instrukcijas krievu un angļ u valodā s.
4) Atlī dzī ba (maksa vestibilā... → )
5) labs restorā ns viesnī cā (bet cenas ir augstas)
6) Atraš anā s vieta (viss ir tuvu, centrs, netā lu no Primorsky bulvā ra un Deribasovskas)
7) Pienā cī gs TV istabā ar satelī ta TV
Nepatika (lai gan kopumā patika)
1) Augstas cenas restorā nā
2) Sodi par agru reģ istrē š anos
3) Kopumā nav lē ta cena
Kopumā mans pā rskats, protams, ir pozitī vs
sabrukt
Ļ oti mā jī ga viesnī ca! Jau no pirmā soļ a saproti, ka tevi š eit gaidī ja: uz galda satiek izcila vī na pudeli ar konfektē m un saimnieces apsveikuma vē stuli. Istaba š ika! . Brokastu produkti svaigi un no labā kajiem kvalitā ti. Rakstu un atkal gribu uz "Frederic Coquelin". Paldies ma... →nai mī ļ otajai Serež eč kai par pā rē jo!
sabrukt