Описание отеля La Ferme de Mon Pere 4*

Sākotnēji viesnīca bija restorāns - viens no slavenākajiem Savojā. Savu popularitāti viņš ir parādā šefpavāram Markam Veiram, slavenajam kulinārijas speciālistam, kuram piešķirtas divas Michelin zvaigznes. Viņa stila pamatā ir senās Savojas virtuves tradīcijas. Ēdienu gatavošanai izmanto vietējos dārzeņus, gaļu un garšvielas. 2002. gadā papildus restorāna zālei tika atvērtas pirmās viesu istabas. Tagad viesnīcā ir deviņi dažādi numuriņi. Viņu interjerus veidojis pats Marks Veirs. Apdarē izmantota oriģināla spilgtas keramikas un dabīgā koka kombinācija. Viesnīca ir atvērta no decembra līdz aprīlim. // Обновлено 17 марта 2023
Нет туров в этот отель из Украины

Услуги в отеле

  • renovācijas gads

Похожие отели

3 причины выбрать этот отель
Квалифицированный персонал
Безопасность гостей и безопасность их имущества
Функциональные, укомплектованные номера